Vraag het de redactie

LET OP: Dit is geen officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u sterk om met uw behandelend arts contact op te nemen.

Wanneer noemen ze klachten "hooikoorts"''

, geschreven op: Maandag 13 Juli '09 om 11:53

Sinds Ī 2001 heb ik tranende ogen, een loopneus etc. van mei t/m aug. Ook ruik ik niet meer zo goed. Van de huisarts heb ik hier destijds Livocab oogdruppels voor gekregen. Daarna heb ik contactallergie(chromaat en PTBFF-hars- en lijm)gekregen in 2005. In aug. 2007 werden de ramen en deuren van ons huis gebeitst en vanaf dat moment heb ik bijna elke dag last van plekken met veel jeuk over bijna mijn hele lichaam. De allergoloog zegt, je hebt geen voedselallergie en hooikoorts want het IgE gehaalte = 25. Via een biologisch arts is vastgesteld, dat ik voedselintolerantie heb voor 13 voedingsmiddelen waaronder o.a. tarwe,gluten, ei etc.
Mijn vraag is nu, ik heb wel hooikoorts klachten, maar omdat mijn IgE gehalte 25 is, heb ik geen allergie? dus geen hooikoorts? Hoe zit dit nu precies? En moet ik met die oogklachten weer(na jaren) eens naar de huisarts gaan?
Bij voorbaat dank, voor het antwoord.
Met vriendelijke groet,
Marian Vringer-Hakkesteegt

Alle reacties op deze vraag

Titel Auteur Geschreven op
iconspacerWanneer noemen ze klachten "hooikoorts"''Ma. 13 Juli '09 om 11:53
spacericonspacerWanneer noemen ze klachten "hooikoorts"''''redactie1Zo. 9 Aug '09 om 23:00
(advertenties)