Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Hooikoorts.info is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Hooikoorts.info is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.

(advertentie)

Marja Sperling- van Esch

Geschreven op: Maandag 22 April 2019 om 10:23
Ongepast of beledigend?

Mijn hele leven(ben nu 70) heb ik ontzettend last gehad van hooikoorts. Naast jeuk door mijn hele lijf ook spierpijn en lusteloosheid in de hooikoortsperiode(van febr t/m sept). Ik gebruik doorlopend Aerius. Sinds ik twee jaar geleden bij een ortomoluculair voedingsdeskundige ben geweest en mij strikt houd aan een o.a. anti-histaminedieet heb ik geen last meer van jeuk. Wel nog niesbuien, maar die neem ik op de koop toe. Ik heb een histamine-, gluten en suiker intolerantie. 

Reacties op dit bericht:

Geschreven door: Paul Bakkum op Vrijdag 17 Mei 2019 om 17:03 Gek bericht?

Beste Marja,

Heb je ooit hypnose geprobeerd? Zo niet lees onderstaand artikel eens:

https://hypnotherapiejacobs.nl/N1696-NG1696-Hooikoorts-Hypnotherapie-helpt.html

Ik heb zelf ook een aantal mensen onder hypnose geholpen om van hun hooikoorts af te komen en hoe wonderlijk het ook klinkt in 1 sessie waren ze volledig van hun klachten verlost.

Groetjes

Paul Bakkum


Reageer op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)