Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Hooikoorts.info is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Hooikoorts.info is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.

(advertentie)

Julie

Geschreven op: Dinsdag 5 Juni 2018 om 16:35
Ongepast of beledigend?

Hallo
Ik ben momenteel 31 weken zwanger en zeer veel last van allergie;
- jeukende/brandende ogen
- loopneus / kriebelende neus
- hoest
- kortademigheid
ik mag nu enkel iets homeopathisch nemen en ventolin.
iemand tips om het toch wat aangenamer te maken?
Hebben jullie baat bij een luchtzuiveraar?

groeten  

Reacties op dit bericht:

Geschreven door: Shirley op Donderdag 14 Juni 2018 om 15:18 Gek bericht?

Hai,

Ik heb al 33 jaar hooikoorts, en dit jaar heb ik via mijn fysio voo het eerst medical taping geprobeerd. Ik nies nog steeds, maar ik heb geen jeuk in mijn ogen meer, echt een wonder wat mij betreft! Ik ben echt vre-se-lijk allergisch voor gras en kruiden normaalgesproken. Weet ook nog goe hoe dat was toen ik zwanger was!
https://www.fysiotape.nl/medical-taping/hooikoorts/
Succes, hopp dat het bij jou ook werkt, laat even weten anders!


Reageer op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)