Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Hooikoorts.info is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Hooikoorts.info is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.

(advertentie)

Judith

Geschreven op: Woensdag 28 Juni 2017 om 08:16
Ongepast of beledigend?

Jarenlang hooikoortsklachten gehad (vooral berken en hazelaar) totdat ik dit jaar hier in het dorp bij de drogist binnenliep en vroeg naar een middel dat goed werkt maar geen bijwerkingen geeft. Mij werd Scutellariae capsules aangeraden (= voedingssupplement) en verteld dat sommigen al baat hadden bij 1 capsule p.d. maar dat je er ook gerust 3 p.d. mocht innemen.
Ik neem er ''s ochtends 1 in en ben al vanaf dag twee klachtenvrij. Het klinkt alsof ik reclame wil maken voor dit middel, maar ik wil enkel ook anderen laten weten dat dit product bestaat en (bij mij) ontzettend goed werkt. Geen enkele bijwerking gehad.
Dit middel is van het merk Solgar. Niet goedkoop maar aangezien ik er maar 1 per dag nodig heb en gelukkig niet het hele jaar door, heb ik het er graag voor over. Eindelijk af van die jeukende ogen en pijnlijke neus!! 

Reacties op dit bericht:

Geschreven door: Rob op Zondag 9 Juli 2017 om 13:13 Gek bericht?

Hoi lotgenoten. Ik heb sinds een aantal jaren last van hooikoorts maar nog nooit zo heftig als dit jaar. Moet elke keer tegen mijzelf zeggen dat het hooikoorts is. Ben zelfs van de week een dag thuis geweest duizelig griepgevoel en niet vrolijk terwijl ik dat bijna altijd ben. Herkenbaar? Moet ik toegeven of gewoon doorgaan?


Reageer op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)