Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Hooikoorts.info is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Hooikoorts.info is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.

(advertentie)

Tiffany

Geschreven op: Maandag 25 Juli 2016 om 12:47
Ongepast of beledigend?

Hey Lotgenoten,

Ik kreeg zaterdagnacht weer een aanval gehad van jewelste. Gistteren een gehele dag ziek ervan gelopen.

En nu heb ik er nog steeds last van, draaierigheid, slap op de benen hoofdpijn, gezwollen ogen....

Nu heb ik een vraagje, zijn er nog mensen die als ze een zware allergie-aanval krijgen ze ook vreetbuien krijgen?  

Reacties op dit bericht:

Geschreven door: angela op Donderdag 1 Juni 2017 om 10:01 Gek bericht?

Hier ook een zware graspol allergie en paar dagen terug ook een ''aanval'' gehad. Geen vreetbuien, wel gister 1 dag koorts gehad! Zo vreemd, nooit eerder gehad. Vraag me af of het samenhangt met de allergie...


Reageer op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)