Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Hooikoorts.info is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Hooikoorts.info is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.

(advertentie)

Abel uit Groningen

Geschreven op: Zaterdag 12 September 2015 om 09:12
Ongepast of beledigend?

Hallo ex lotgenoten
Ik heb zelf 40 jaar hooikoorts gehad en heb mij er zelf van af geholpen op een natuurlijke manier. Hoop dat ik er veel mensen mee kan helpen.
Methode.
Gebruik een eetlepel ongefilterde imker honing per dag (Liefst van lokale imker) De honing moet pollen bevatten uit de periode dat u allergisch bent. Mochten dit meerdere soorten zijn wissel dit dan af. Heb zelf een jaar lang klaver en koolzaad honing gebruikt en was er voor minstens 95 procent van af. Gebruik het nu nog af en toe en kan weer door de natuur fietsen. Hoop dat het bij u ook helpt. Dus belangrijk is geen supermarkt honing hier zijn de pollen al uitgefilterd.

Vriendelijke groet Abel 

Reageer op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)