Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Hooikoorts.info is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Hooikoorts.info is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.

(advertentie)

Hennie

Geschreven op: Zondag 10 Augustus 2014 om 13:51
Ongepast of beledigend?

Mijn halve leven al veel last van hooikoorts gehad.
In een uur snoot ik een theedoek vol.
Inmiddels ben ik 66. Het bleef tussen mijn 35e en 60e weg. Op mijn 35e zat ik op de Antillen en had geen last meer, andere planten hŤ. Collega''s hadden het soms daar wel en in Nederland niet.
Nu hoofdzakelijk mijn ogen. Afgelopen juni was ik voor 6 weken op vakantie aan de Franse zuidkust.
Je kunt je nauwelijks nog bedwingen niet in je ogen te wrijven. Echt ondraaglijk. Er valt dan niets meer te genieten. Gele korstjes op je ogen als je wakker wordt.
Dit keer hielpen tabletten en druppels in het geheel niet.
De dokter had me gezegd terug te komen als het niet hielp dan kreeg ik een spuit met Kenacort. Zij had zelfs op zaterdags nog dienst, lijkt een detail, maar als je je zo beroerd voelt niet.
Wauw, wat een uitkomst binnen 2 uur was de hooikoorts totaal verdwenen fijne vakantie gehad en nu in augustus is het nog steeds weg. Ik was zo blij als een baby. Ik heb maar niet gekeken wat de gevaren ervan zijn, misschien struisvogelpolitiek, maar voor mij is de keuze niet moeilijk.
O ja ook ongelofelijk, de spuit die ik zelf even op haar recept in de apotheek moest halen, lag gewoon op voorraad voor Ä 7,50.  

Reageer op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)