Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Hooikoorts.info is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Hooikoorts.info is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.

(advertentie)

Peter

Geschreven op: Donderdag 26 Juni 2014 om 11:19
Ongepast of beledigend?

Ik heb nu een jaar een neotec luchtreiniger staan. Dit werkt perfect bij mij thuis. Een collega van mij heeft precies hetzelfde en haar heb ik ook geadviseerd om een luchtreiniger aan te schaffen. Ook bij haar bevalt het uitstekend!! De hepa luchtreinigers filteren de pollen uit de lucht. Ik heb hem bij ionizer.nl gekocht en ik heb gesproken met iemand van de klantenservice die rustig de tijd nam om mij alles uit te leggen.. Top service! 

Reacties op dit bericht:

Geschreven door: Susanne Vis op Maandag 21 Juli 2014 om 11:12 Gek bericht?

Thuis kan een luchtreiniger helpen. Bij ons thuis hebben meerdere mensen last van hooikoorts. Wij merken dat een ''totaal aanpak'' het beste helpt. Wij nemen preventief Pollenax dat al veel verlichting geeft. We filteren de lucht met Neotec en gebruiken ook pollenhorren. En dan of een neusspray of een pil op piekmomenten. De sprays en pillen zijn echt maatwerk, het is even zoeken wat het beste werkt. Dat kan best frustrerend zijn omdat er zoveel te krijgen is. Met een immunotherapie hebben we nog geen ervaring.


Reageer op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)