Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Hooikoorts.info is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Hooikoorts.info is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.

(advertentie)

rene kamerling

Geschreven op: Dinsdag 27 Maart 2012 om 18:45
Ongepast of beledigend?

Als er iemand ernstige klachten had.dan was ik het wel, het begon rond mijn 15e en ik ben nu 36. Ik heb werkelijk alle pillen, druppels en injecties gehad. NIETS maar dan ook NIETS hielp mij. Tot dat vorig jaar mijn huisarts mijn adviseerde GRAZAX te gaan gebruiken, 3 Š 4 jaar lang iedere dag een tabletje onder de tong (is dus immunotherapie). Het doel van deze kuur is je immuum te maken voor pollen, grassen enz enz. Je moet ermee starten in het naseizoen. Ik ben begonnen op 1 september, nu is het bijna 1 april (nu 7 maanden) en ik heb bijna nog geen klachten gehad!!!!! Volgens de arts moet je ook na een half jaar al de effecten merken, en ja dat klopt dus. Ondanks dat ik niet te vroeg wil juichen, lijkt mij enorm goed te helpen. 

Reacties op dit bericht:

Geschreven door: hans notenboom op Zondag 22 Juni 2014 om 09:44 Gek bericht?

hoi , ik ben benieuwd naar de klachten in de maanden mei/juni/juli. Dit zijn de graspollen maanden. Zijn de klachten hier weggebleven of zijn ze toegenomen.


Reageer op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)